Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 13 Maj 2004 Posty: 1205 Skąd: Gd-Zasponx
Wysłany: 2010-02-05, 20:58
Wiecie co...moglbym rozkrecic temat M:tG ale co z tego ze po pierwsze nikt tego nie bedzie czytal, po drugie nikt nie bedzie do konca wiedzial o co cmon, po 3 jest duzo lepsze forum na ten temat
Wysłany: 2010-02-07, 11:09
więc nie oczekujcie od innych zaangażowania jak same wasze zaangażowanie ma procent 0. No widzisz Kornik, na ciebie spadł obowiązek zrobienia "czego" z czego będą zadowoleni wszyscy
_________________ Śmierć naturalną częścią życia jest. Raduj się tymi wokół ciebie, którzy przekształcają się w Moc. Nie opłakuj ich, nie tęsknij za nimi. Przywiązanie prowadzi do zazdrości. Cieniem chciwości jest ono.
więc nie oczekujcie od innych zaangażowania jak same wasze zaangażowanie ma procent 0.
ale kto czegoś oczekuje...Arav ma rację co z tego że zostanie stworzony dział dla niego jak nikt nie będzie wiedział o co chodzi, a dział o paintballu ile osób w to gra oprócz mnie ... mógłbym pisać kiedy są jakieś scenariusze ale do tego nie potrzeba specjalnego działu.
YODA napisał/a:
No widzisz Kornik, na ciebie spadł obowiązek zrobienia "czego" z czego będą zadowoleni wszyscy
Dlaczego na Kornika spadło nikt mu nic nie kazał, problem forum polega że jest na nim tylko parę osób z grona które się udziela..
ja to mam ostatnio syndrom ABC, absolutny brak czasu, wiec
CzuK napisał/a:
ale kto czegoś oczekuje...Arav ma rację co z tego że zostanie stworzony dział dla niego jak nikt nie będzie wiedział o co chodzi, a dział o paintballu ile osób w to gra oprócz mnie ... mógłbym pisać kiedy są jakieś scenariusze ale do tego nie potrzeba specjalnego działu.
czyli zamkniete kolo, nie ma gdzie pisac bo nie ma dzialow, nie ma dzialow bo nie ma kto pisac, widac przez 2 lata nic sie nie zminilo
Wysłany: 2010-02-18, 20:48
dupa! pijemy za czuka ktory zdal prawko!
_________________ Śmierć naturalną częścią życia jest. Raduj się tymi wokół ciebie, którzy przekształcają się w Moc. Nie opłakuj ich, nie tęsknij za nimi. Przywiązanie prowadzi do zazdrości. Cieniem chciwości jest ono.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum