TO NIE JEST REKLAMA
Widok sznurka faraonek wędrujących po ścianie lub opanowanego przez te małe mrówki chleba wywołuje odrazę. Czy dopadła Was plaga faraonek?
Co robić, gdy nękają nas te stworzenia?
Ja polecam preparacik FARATOX TURBO z firmy DDD.
Preparat w postaci granulowanej przynęty pokarmowej, idą do tego jak do miodu
Szukające pożywienia mrówki zanoszą przynętę - trutkę do kolonii, karmiąc inne robotnice, larwy i królowe po czym całe stadko wymiera.
Faratox Turbo ogólnie nie jest dostępny w sklepach, urzywają go profesjonalne firmy, do zwalczania tych szkodników w szpitalach, sklepach, hurtowniach, stołówkach, knajpach.
Czemu o tym pisze? Bo kupiłem ten specyfik gdyż dopadły moją kuchnię :-) i zmuszony byłem sobie z tym poradzić. Jak narazie skutecznie.
Niżej podaję link do środków jakimi firma DDD dysponuje, może ktoś z Was ma z innymi insektami problem, więc może warto zerknąć i zastanowić się czy warto mieszkać z dzikimi lokatorami ;-)
Wysłany: 2006-10-13, 10:48
Łaaa Żuczku, dobrze, że mówisz, bo to ponoć bardzo szybko się rozłazi Ale do mnie nie doszły jeszcze . No i na pewno zacznę zbroić chatę przed zmasowanym atakiem
_________________ Śmierć naturalną częścią życia jest. Raduj się tymi wokół ciebie, którzy przekształcają się w Moc. Nie opłakuj ich, nie tęsknij za nimi. Przywiązanie prowadzi do zazdrości. Cieniem chciwości jest ono.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum